Vragen

Wat doet Care for cancer?

Wat moet ik doen? Waar kan ik terecht? Wie begrijpt mij nu echt?

Care for cancer biedt individuele ondersteuning aan mensen met kanker en hun naasten. Care for cancer richt zich op patiënten, mantelzorgers en werkgevers. De care consulenten van Care for cancer zijn ervaren oncologieverpleegkundigen. Zij bezoeken cliënten thuis, beantwoorden vragen over de diagnose en de behandeling en geven praktische tips voor de thuis- en werksituatie. Daarnaast geven zij voorlichting over aanvullende zorgmogelijkheden en verwijzen door naar bijvoorbeeld inloophuizen of patiëntverenigingen. De diensten van Care for cancer sluiten aan op de zorg van het ziekenhuis. Het doel is dat cliënten minder stress en onzekerheid ervaren en sterker staan in het ziekteproces.

Met wat voor soort vragen kan ik terecht bij Care for cancer?

Hoe kan Care for cancer mij helpen?

Hoe kan ik gebruik maken van de diensten van Care for cancer?

Wordt de begeleiding van Care for cancer vergoed?

Biedt Care for cancer ook (medische) verzorging thuis?

Ik heb vragen over mijn werk. Kan ik daarvoor ook bij Care for cancer terecht?

Aanmelden

Gebruik maken van de diensten van Care for cancer? Meld u aan:

NIEUW: aanmelding kan ook digitaal via het Point-account van uw zorginstelling. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Nieuwsbrief

Blijf je graag op de hoogte van de ontwikkelingen bij Care for cancer? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven

Bekijk alle nieuwsbrieven

Wij zijn op zoek naar oncologieverpleegkundigen in de regio's Hilversum, Zwolle, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven en Tilburg.

Reacties van patiënten
"Als je thuiskomt is het allemaal anders. In het ziekenhuis richt men zich vooral op de behandeling, Care for cancer gaat ook in op wat het hebben van kanker betekent in je dagelijks leven."
"Tijdens het gesprek krijg ik zicht op de mogelijkheden van ons contact. Met de nodige afspraken en opdrachten van beide kanten scheiden onze wegen. Het ontmoeten van Care for cancer was een opluchting. In het grote web van instanties die zich storten op de groeimarkt kanker geeft zij mij gedoseerd de juiste duwtjes en tips"
"Ik zou uit mijzelf hier nooit om gevraagd hebben, ik ben gewend om alles alleen en zelf te doen. Maar de gesprekken met de care consultant van Care for cancer ondersteunden mij zeer."
'Wij wensen je nog heel veel goede gesprekken met andere patiënten toe, ik zal het in ieder geval doorgeven aan anderen, die deze nare ziekte helaas ook kregen, dat je zoveel steun kunt hebben aan Care for Cancer en dit hebben wij zeker ook heel veel aan jouw opstelling en goed kunnen luisteren te danken' Dhr. en mw. Struys, Dreischor (Zeeland)
"Care for cancer is voor mij een grote steun geweest, met name het gevoel dat ik er niet alleen voor stond zodra ik uit het ziekenhuis kwam, heeft me veel goed gedaan. Care for cancer heeft voor mij de juiste instanties in kunnen schakelen, zodat ik mijn leven weer wat meer op de rails heb kunnen krijgen. Bedankt!"